prijslijst

SHR (nieuw)

De allernieuwste technologie voor permanente haarverwijdering voor alle haartinten en huidtypes!!
Navada haalde een primeur in huis met de Super Hair Removal (SHR)!
Wij zijn trots u de meest revolutionaire technologie voor definitieve ontharing te introduceren:Vergeet alles wat er gisteren was vandaag is er de SHR technologie.
De gouden standaard en ‘s werelds beste methoden voor permanente haarverwijdering !
De SHR technologie is een state-of-the-art procedure die speciaal ontworpen is om ongewenst haar te verwijderen op een snellere en meer comfortabele manier

shr
Voordelen van SHR ontharen t.o.v. andere
lasers / IPL/ VPL/Elos systemen


- Geschikt voor alle huidtypes: ook donkere Afrikaanse huidtypen kunnen met de SHR en de gepatenteerde IN-MOTION technologie behandeld worden met hetzelfde spectaculaire resultaat !
- Geschikt voor een gebruinde huid: (zongebruind, zonnebank gebruind)
- Je hoeft niet 4 weken voor of na het ontharen uit de zon te blijven
- Behandeling van alle soorten haar: pigmentarme, fijne haartjes – blond, grijs, rood – kunnen vanaf nu ook succesvol behandeld worden
- Vervolgbehandelingen kunnen veel sneller achter elkaar plaatsvinden Er hoeft geen rekening gehouden te worden met de haargroeicyclus
- Snellere behandelingstijd
- Gemiddeld minder behandelingen
- Door middel van bewegende behandelmethode bereiken we alle plaatsen
- Pijn-vrij
- Veilige en zachte behandelingen gegarandeerd


De geheimen van de behandeling, hoe werkt het?

De klassieke methodes (laser, ipl,vpl,cpl…) richten zich op melanine in de haartjes.
Het doel van het SHR systeem is voornamelijk het eiwit in de stamcellen die nieuwe haren produceren definitief te verwijderen.
Omdat de focus op de stamcellen ligt, kunnen donkere huidtypes en pigmentarme, fijne haartjes, - blond, grijs, rood- vanaf nu succesvol worden behandeld.
Navada biedt u vrijwel als enige in België buiten een aantal vooraanstaande privéklinieken en dermatologen deze nieuwe methode aan!
Bovendien is de groeifase van de haartjes niet meer belangrijk en is de behandeling tijdens de rustfase van het haar ook zinvol, want het eiwit in de stamcellen is in elke fase aanwezig; de vervolgbehandelingen kunnen dus veel sneller achter elkaar plaatsvinden! U heeft in de meeste gevallen minder behandelingen nodig om de gewenste resultaten te bereiken.

SHR werkt met een lage fluence, maar een hoge optische energie en veelvoudige pulsen met een hoge repetitieratio van 3 tot 10 Hz.
Het behandeloppervlak wordt verwarmd tot maximaal 45 graden, waarbij het omliggende weefsel fungeert als energiereservoir. Zo krijgen de haarfollikels en de stamcellen ook de temperatuur van het omliggende weefsel. De kans op verbranding is hierdoor minimaal, in tegenstelling tot andere methodes.

Deze nieuwe technologie laat een bewegende behandelmethode toe (IN-MOTION). Dit betekent dat we met het handstuk over de behandelzone glijden. Door deze paintbrush techniek is de SHR behandeling kort, comfortabel en bereiken we alle plaatsen. De huid wordt verwarmd zodat u het nauwelijks merkt en de saffieren contactkoeling beschermt de bovenste huidlaag. De meeste cliënten vergelijken de behandeling met het gevoel van een hotstone massage.

Bij Navada bent u op het juiste adres om eindelijk van die harige problemen definitief verlost te worden. Voor verder vragen bekijk onze pagina definitieve ontharing hier vindt u de meeste vragen en antwoorden. Indien u nog vragen heeft beantwoorden wij u deze graag!Overzicht   |   definitieve ontharing    |   IPL/E-light   |   SHR   |   Waxen & epilatie   |   Sugaring