prijslijst

Afslankkoffie


Verlies nu tot 10% van je lichaamsgewicht !!!
... door simpelweg 1 kopje afslankkoffie per dag te drinken ... afslankkoffie

Wil jij ook een paar overtollige kilo’s lichaamsgewicht kwijt? Maar dan wel op een gezonde en verantwoorde manier!  Zonder dat je elke dag uren in een fitness club moet doorbrengen.  Of om de zoveel maanden aan een crash-dieet moet beginnen.
Met een streng dieet kan iedereen vrij snel een paar kilo’s afvallen.  Maar blijven die kilo’s dan ook weg als je stopt met diëten? Of komen ze er daarna als gevolg van het jo-jo-effect dubbel weer bij?  En je wil natuurlijk niet heel je leven aan een eenzijdig dieet vast zitten.
Alles begint bij het veranderen van je eetgewoontes en voedingspatronen.  Eigenlijk eten we allemaal te veel en verbranden we te weinig calorieën.  Dan kunnen we of meer gaan bewegen om meer calorieën te verbranden.  Of we kunnen ook minder gaan eten en dus minder calorieën inslaan.  Het probleem is dat we veel te vaak honger en trek hebben.  Daardoor is het moeilijk om minder te gaan eten zonder onszelf te pijnigen.

 

 

 


... maar het hoeft allemaal niet zo ingewikkeld te zijn …

Wat is er makkelijker dan elke ochtend 1 kopje afslankkoffie te drinken ???


Je krijgt tijdens de dag extra energie waardoor je meer calorieŽn gaat verbranden.
Je hebt de hele dag minder honger waardoor je minder gaat Ďsnackení en eten. De suikers en vetten die je eet worden sneller omgezet in brandstof voor de spieren. Hardnekkig lichaamsvet wordt makkelijker en sneller verbrand en afgedreven. Giftige stoffen worden door de anti-oxidanten sneller uit je lichaam verwijderd.

Dus vergeet strenge en vervelende diŽten die je toch nooit lang vol houdt. Stop het jo-jo effect waardoor je uiteindelijk meer bij komt dan je afgevallen was. Blijf gewoon dingen eten die je lekker vind.

afslankkoffie
www.afslankkoffie.be

Overzicht        |        Pressotherapie        |         Lipolyse        |        Afslankkoffie        |        Lignavita        |        Lichaamsanalyse / BMI meting