prijslijst

CHEMISCHE PEELING


Glykopeel
Glykopeel is een dermatologische peeling die de staat waarin de huid verkeert zichtbaar verbetert, zonder ongewenste bijeffecten.
Deze peeling heeft drie verschillende sterktes, 20, 50 en 70 %, welke in 4 stappen wordt aangebracht, in laat werken en vervolgens weer neutraliseert naar de standaard PH van de huid.

Glykopeel wordt aangeraden bij :
    . Rimpels
    . Verlies van elasticiteit
    . Vale huid
    . Hyperpigmentatie
    . Acne (geen actieve acne of ontstekingen)
    . Onregelmatigheden

Na de Glykopeel behandeling is de huid perfect voorbereid en ontdaan van dode huidcellen. U kunt hierna een mesotherapie-behandeling laten uitvoeren. Uiteraard kunt u de peeling vanzelfsprekend ook zonder verdere behandelingen uitvoeren.

Chemische peelings
Een chemische peeling pakt rimpels, pigmentstoornissen en littekens grondig aan.
Bij een chemische peeling wordt het bovenste deel van de huid verwijderd met behulp van een chemische vloeistof. Het onderliggende bindweefsel wordt geactiveerd. Hierdoor worden oude huidcellen sneller vervangen door nieuwe huidcellen.
Een chemische peeling kan zowel toegepast worden op de armen en handen als op het gezicht en de decolté.
Er zijn 2 belangrijke types van chemische peeling de fruitzuurpeeling en de TCA peeling.

Fruitzuurpeeling
Vermindert littekens van acne, grove poriën en hyperpigmentatie.
Deze peeling duurt ongeveer 20 min. Het resultaat is echter pas bevredigend na 6 tot 8 sessies, telkens met een tussenperiode van 3 tot 4 weken. Na de behandeling wordt u een verzorgende crème voorgeschreven.

TCA peeling
Een trichloorazijnzuur of TCA peeling is een matig diepe huidpeeling, die al na één behandeling knappe resultaten geeft.
Bij deze huidpeeling wordt het trichloorazijnzuur - dat een blauwe kleur heeft - gelijkmatig op het gezicht aangebracht. Het TCA dringt tot in de lederhuid en pakt matig diepe littekens en pigmentstoornissen aan. De blauwe kleur bepaalt of de huid al dan niet nog een laagje nodig heeft. Na de inwerktijd wordt het zuur geneutraliseerd met water.
Daarna wordt de huid ingesmeerd met een verfrissende crème. Deze peeling duurt ongeveer 30 min. De huid is aanvankelijk rood, schilferig en wat gezwollen. Enkele weken na dit type huidpeeling verdwijnt dit spontaan.
Een speciale crème zal uw huid behoeden voor uitdroging en korstvorming. In de dagen direct na de behandeling, zal de huid donkerbruin verkleuren en geleidelijk loskomen. Door verscheidene keren per dag kompresjes met een verdunde azijnoplossing aan te brengen, worden de huidvelletjes pijnloos verwijderd en kan de huidvernieuwing verder haar gang gaan. Na ongeveer drie maanden is het eindresultaat bereikt.
Tot die tijd moet u absoluut de zon vermijden, om verkleuring van de huid te voorkomen.


Overzicht        |        Microdermabrasie        |        Rimpelopvulling        |        Chemische peeling        |        Stamcellen technologie        |        Lifting