prijslijst

HUIDPROBLEMEN


ACNE :
In de winter heeft je huid te lijden onder de invloed van de verwarming of de airco. Het droogt je huid uit, net als teveel koffie, alcohol en zout. Drink daarom zoveel mogelijk water. Het liefst anderhalve liter per dag. De zon kan de puistjes doen uitdrogen. Dat is de reden waarom acne in de zomer vaak wat minder is.
De zon zorgt ervoor dat de oppervlaktelaag (hoornlaag) van de huid dikker wordt. Hierdoor raakt de opening van het talgklierkanaal echter verstopt en zodra het herfst wordt, verschijnen de mee-eters weer. Denk dus niet dat het zonlicht bescherming en verlichting biedt bij acne, maar het kan wel tijdelijk voor verlichting zorgen. Zon echter met mate: overdaad schaadt. Gebruik geen vette zonneproducten. Sommige middelen die worden voorgeschreven voor de behandeling van acne bevatten vitamine A-zuur en/of bepaalde tetracyclines die de huid extra gevoelig maken voor zonlicht.

Wilt u echter voorgoed van uw acné verlost geraken dan kan Navada voor u de oplossing bieden

meer………

COUPEROSE (acne rosacea) :
is een huidaandoening die wordt gekenmerkt door rode vlekken in het gezicht. Deze rode vlekken ontstaan door toename en uitzetting van het aantal kleine bloedvaatjes onder de huid. Dit gebeurt vooral rond de wangen, neus en het voorhoofd. In extreme gevallen van couperose kan zelfs het hele gezicht rood worden. De bloedvaatjes onder de huid zijn duidelijk zichtbaar. Ze kunnen gekronkeld of streepvormig zijn. Een door couperose aangetaste huid voelt strak aan, en is vaak erg gevoelig.

Een spider naevi (ook wel spinnenkop of naevus araneus) is een huidafwijking op de huid bestaande uit kleine bloedvaatjes die uit een centraal punt komen.

Laserbehandeling kan voor u de oplossing bieden. Ook de juiste cosmetische produkten kunnen verbetering brengen.

meer………

PIGMENTATIESTOORNIS :
moedervlekken, sproeten en ouderdomsvlekken. Deze kunnen worden behandeld met behulp van onze pigmentlaser.

meer………

LITTEKENVERBETERING :

meer………

ECZEEM / PSORIASIS :

meer………


Overzicht        |        Acne / couperose        |        Pigmentatiestoornis        |        Littekenverbetering        |        Eczeem / psoriasis