prijslijst

MAKE-UP STUDIOMake up studio

In ons Beauty Center bieden wij u uiteraard ook Professionele visagie.
Bij onze visagiste kunt u  terecht voor dag/avond/glamour/disco &bruids make-up, ... Afgestemd op uw wensen en in combinatie met onze expertise wordt er een mooie make-up 'look' gecreërd!

Er kan telkens gewerkt worden met valse wimpers, en andere make-up accessoires tegen een meerprijs.
Als extra service werken wij samen met een kapster voor uw glamour of bruidskapsels
( Deze service is enkel mogelijk indien wij ook uw visagie verzorgen en uiteraard enkel op afspraak)


Voor de bruidsmake-up adviseren we een proef make-up een 3-4 tal maanden voor de trouwdag om uw wensen en noden te ontdekken. Bezorg ons steeds een foto van je trouwjurk, accessoires en een foto van make-up die jij wel en niet mooi vindt.

 - Verven van wimpers
- Verven van wenkbrauwen
- Wimperverlenging & extensions
- Kleurenanalyse & stijladvies

Het kleuradvies gaat uit van 4 basisseizoenen : lentetype, zomertype, herfsttype en wintertype. Verder uitgediept komen koele, warme, lichte, donkere, gedempte, en heldere kleureigenschappen voor. Rood, blauw, groen, geel en violet komen in alle 4 seizoenen voor, maar dan wel met de juiste menging en helderheid van de kleur.

Hoe werkt dat dan?
De ondertoon van de huid (d.w.z. de niet zichtbare pigmenten die in de huid aanwezig zijn) en de kleur van je ogen en haar bepalen, waarom een kleur iemand wel of niet staat m.a.w. welk seizoenstype u bent met welke kleur eigenschap. De kleuranalyse duurt ongeveer 2 uur.

 

stijladvies

 

Wat kan u concreet verwachten?
De kleurenconsulente gaat met diverse gekleurde doeken bekijken wat kleur met u doet, de zogenaamde kleurenanalyse. Op deze manier wordt al snel duidelijk met welke kleuren u meer positieve kenmerken uitstraalt, kortom hoe de juiste kleuren ook bij u een duidelijk effect kunnen weerspiegelen.

   Vervolgens worden de kleuren van uw haar, ogen en huid geanalyseerd, zodat u een kleurenpaspoort (met 30 individuele kleurenstalen) ontvangt met de juiste kleuren die precies bij u passen!
Op deze manier kunt u onafhankelijk van de gedicteerde modekleuren uw eigen kleurenkeuze maken bij het shoppen.  Zeg nu zelf, mode is toch precies die stijl die alleen bij u past!

"Stijl en kleur" vertelt u ook wat kleuren met anderen doen, zodat u daarmee bijvoorbeeld kunt 'spelen' op uw werk of privé.

In het tweede deel krijgen dames een make-up sessie.  Aan de hand van de uitslag van de kleurenanalyse bepaalt de visagiste de kleuren van maquillage die precies bij u passen. 

STIJLADVIES
Ik zou wel langer / korter willen lijken…
Mijn armen zijn te lang / kort…
Ik zou slanker / dikker willen lijken…
Ik heb te kleine / te grote buste…
Ik heb hele brede / smalle heupen…
enz…

Bijna niemand heeft een figuur, dat perfect in balans is en overal de juiste verhoudingen heeft. Door de juiste kledingstijl en accessoires kan de illusie worden gewekt van een "perfect figuur".

Gedurende een ongeveer 2 uur durend advies leert u hoe u uw sterke kanten kunt accentueren en uw zwakke kanten kunt verdoezelen.

We beginnen met het opmeten van je lichaam
Hierbij kijk ik naar de verhouding tussen je afmetingen.
   De cijfers op zich hebben minder belang.  De verhouding tussen je schouderomtrek, tailleomtrek en heup- omtrek bepalen tot welk figuurtype je behoort.
   Heeft je lichaam vooral ronde lijnen, dan ben je waarschijnlijk een A-type, 8-type of O-type. Een lichaam met een rechte belijning zal eerder een Y-type, H-type of X-type zijn.

Vervolgens bekijk ik de vorm van je gelaat.
Er bestaan 7 gelaatsvormen : ovaal , langwerpig/rechthoekig, driehoekig, vierkant, rond, hartvormig (omgekeerde driehoek) of diamantvormig.

De omtrek van de pols en de enkel vertellen iets over jouw beenderstructuur. Bij het kiezen van juwelen en accessoires dien je er op te letten dat deze in verhouding zijn met je beenderstructuur. Met een optimale kennis van uw lichaamsschema bent u in staat om snit, materialen en dessins te kiezen die in harmonie zijn met uw silhouet. Stijl en kleur laat u ontdekken hoe u uw kleding kan combineren zodat u een mooie garderobe kunt samenstellen. Zo voorkomt u in de toekomst miskopen en vermijdt u frustraties bij het samenstellen van uw garderobe.

Tijdens het stijladvies ontvangt u alle tips betreffende garderobe-advies, bv. welke lengte van rokken of kleedjes u best draagt, een trui met V-hals of een ronde hals, kleding met veel design of kleine prints… Ook wordt er besproken welk kapsel of brilmontuur het best bij u past.
Bent u bijvoorbeeld een romantisch type, of eerder sportief of klassiek?

U ontvangt een persoonlijk stijlpaspoort zodat u in alle omstandigheden zelf de vele tips kunt omzetten in de praktijk.

Na het volgen van een kleur- & stijladvies krijgt u ongetwijfeld meer inzicht en zelfvertrouwen. U maakt bijgevolg gerichte keuzes i.v.m. kleding, haartooi en make-up.

 

stijladvies