prijslijst

LICHAAMSVERZORGING

Intensieve peeling
Zuiverende peeling met een heerlijke citrusfrisse geur.
Bevordert een optimale opname van de waardevolle, zuivere, natuurlijke etherische oliŽn.

Acne-behandeling van de rug
. Intensieve scrub
. Commedonen
. Ontgiftiginsmasker
FIGUURCORRECTIE met Slimline-combo
Afslanken zonder te sporten!

figuurcorrectieBent u al vele kilo's kwijt maar zit u slap in uw vel? Wilt u misschien liever uw spieren plaatselijk verstevigen, maar heeft u geen tijd of behoefte om al uw vrije minuten in een sportschool door te brengen?
Misschien heeft u gezondheidsredenen waardoor u niet op regelmatige basis kunt sporten?
GEEN PANIEK! Navada heeft de oplossing voor u!
Spierverstevigingen, spieropbouw, vetverbranding en bindweefselmassage.... Allemaal in ťťn apparaat!
Er worden elektroden op de aandacht vragende delen van uw lichaam geplaatst. Vervolgens wordt u ingepakt met warmtedekens die uw spieren opwarmen om spierpijn te voorkomen, tevens zorgen deze warmtedekens ervoor dat niet alleen de oppervlakkige spieren, maar ook de onderliggende spieren worden getraind!
Het apparaat spant en ontspant de spieren waardoor het hele spierstelsel wordt geactiveerd. Drie kwartier met dit apparaat staat gelijk aan 3 tot 4 uur intensief sporten. In feite worden door dit computergestuurde apparaat al uw spiergroepen getraind zonder zelf te bewegen! Uw lymfe worden ook aangesproken waardoor afvalstoffen sneller en efficiŽnter uit uw lichaam zullen worden verwijderd. Bewijs hiervan zal u terugzien in uw urine, die een andere geur en kleur zal hebben dan hiervoor. Hoe minder afvalstoffen uw lichaam bevat, hoe beter het afslank resultaat zal zijn!

Het lymfe drainage programma is tevens van belang bij het verminderen van cellulite. Uw bloedcirculatie wordt gestimuleerd, uw conditie verbeterd, cellulite neemt af en uw huid wordt gladder en strakker!
Een kuur van 10 behandelingen, 2x in de week, corrigeert uw figuur op plaatsen waar het nodig is!
Vet verbrandt en spieren worden opgebouwd, zonder blessures of spierpijn!
In ťťn kuur ondervindt u spierversteviging, vetverbranding, lymfedrainage en bindweefsel massage!

In 5 weken en 10 behandelingen, 1 tot 2 maten strakker!

Anti-cellulitis behandeling
Wat is cellulitis en hoe ontstaat het?
Cellulitis is niet zozeer een gezondheidsprobleem, maar voor de vrouw wel veeleer een esthetisch probleem.
Of cellulitis optreedt hangt van de genetische voorbestemming af - hoeveel vet er in de huidcellen wordt opgeslagen en hoeveel water er in het bindweefsel wordt vastgehouden. Cellulitis wordt verder ook door onze hormonen beÔnvloed (oa. de pil).
cellulitisWanneer de huid niet voldoende stevigheid heeft, vormen er zich in haar vezelweefsel zakvormige holle ruimtes, daar ontwikkelen zich dan al snel water- en vetcellen. Aan de oppervlakte ontstaan dan kuiltjes - de zogenoemde sinaasappelhuid.
Deze toestand wordt nog verergerd door ophoping van toxines en door overgewicht. Toch hebben ook slanke vrouwen met het probleem van cellulitis af te rekenen.
Hoe strak het weefsel is en hoe snel er vet afgebouwd kan worden, hangt er van af, hoe goed het getroffen lichaamsdeel doorbloed wordt.
Het is goed voor een goede lymfestroom te zorgen zodat de toxines worden afgevoerd.

Een professionele cellulitis-behandeling doet de weinig fraaie sinaasappelhuid sneller verdwijnen.
Het efficiŽntste tijdstip voor een succesvolle behandeling is afhankelijk van de menstruatiecyclus : u begint de kuur het best op de eerste dag nadat u geen bloedingen meer heeft.
Wie een langdurig en glad resultaat wenst, zou alleszins preventieve maatregelen moeten treffen om de strakke lichaamsvormen te behouden, daarom is een onderhoudsbeurt 1x per maand aan te raden.
De peilers voor een succesvolle behandeling zijn :
. Een kuurbehandeling in ons instituut, het vet wordt aangepakt met een intensieve massage met het G5-apparaat, welke de vetkwabben verpulverd, verder wordt er gewerkt met een combinatie van BODY WRAP ROOD-BLAUW zodat de doorbloeding geactiveerd word en er tevens een ontgiftigende en ontstuwende werking ontstaat.
Duurtijd : 75 min.
. Een uitgebalanceerde vitamine-rijke voeding
. Voldoende vocht (1-2 liter water per dag)
. Veel beweging in de open lucht en/of doelgerichte gymnastiekOverzicht        |        Gelaat        |        Massages        |        Lichaam        |        Wellness / Aroma / relaxatie