prijslijst

ONTHARINGSSPECIALIST

Navada het adres voor vakkundig ontharen.
U kan bij ons terecht voor alle tijdelijke als ook definitieve ontharingen.
Van bovenlip en wenkbrauwen tot en met de benen. Naast de gangbare, alledaagse ontharingen zijn wij gespecialiseerd in het “intiem ontharen” de gewone bikinilijn maar een streepje of driehoekje of de volledige ontharing van de intieme zone is mogelijk. Ook bij heren !
ontharingsspecialist
Kennis uit reeds 28 jaar specialisatie in tijdelijke ontharingen zoals
waxen, epileren, sugaring en elektrische naaldontharing (diathermie) en
9 jaar permanente ontharing d.m.v. lichtflits en laser.


Gegarandeerde professionaliteit
-Onze behandelingen worden uitgevoerd door paramedisch personeel
ontharingsspecialist of onder haar rechtstreeks toezicht door gediplomeerde schoonheidsspecialistes.
- Onze specialistes volgen voortdurend de nodige bijscholing in dermatologie, endocrinologie, farmacologie en andere.
-Onze kwaliteit/effectiviteit is reeds bewezen, al meer dan 10.000 tevreden klanten en enkele BV’s gingen u voor, onder wie tv bekendheid Goedele Liekens.
-Wij werken met de allernieuwste apparatuur en beschikken over 3 verschillende lasermethodes. Zoals een IPL met Xenon- lichtflitsen , ELOS techniek (e-light : IPL + radiofrequente ) , en de unieke SHR (super hair removal) het meest innovatieve systeem op het gebied van definitieve ontharing. Een state-of-the art procedure, deze nieuwe technologie zet nieuwe maatstaven neer.
Dankzij de gepatenteerde IN-MOTION technologie is de behandeling:
veiliger, kortere behandelingsduur, vervolgbehandelingen snel na elkaar . Uitermate geschikt voor lichte en fijne haartjes en donkere huidtypes. Ook donkere Afrikaanse huidtypen en zelfs op gebruinde huid en over tatoeages wat voorheen niet mogelijk was met de andere lasers, ipl, vpl ….
-Navada biedt u vrijwel als enige in België buiten een klein aantal vooraanstaande privéklinieken en dermatologen deze nieuwe methode aan!
-Wij bieden u de beste kwaliteit aan gegarandeerd de laagste prijs !!Overzicht   |   definitieve ontharing    |   IPL/E-light   |   SHR   |   Waxen & epilatie   |   Sugaring