prijslijst

Permanente make up :
Het perfecte accent op uw natuurlijke schoonheid

Permanente make-up

 

Wilt u er gans de dag verzorgt uitzien? Heeft u weinig tijd? Heeft u moeite om zichzelf op te maken?
Dan is permanente make-up iets voor u!
Ook als u allergisch bent voor gewone make-up, dan is permanente make-up voor u de oplossing.
Perfect onder alle omstandigheden : bij zwemmen, sporten, sauna enz… uw permanente make-up blijft altijd op zijn plaats en loopt niet meer uit.

 

Permanente make-up kan worden toegepast om uw wenkbrauwen, ogen of lippen te accentueren en/of te corrigeren.

De kleur van de permanente make-up blijft 3 tot 5 jaar of zelfs nog langer intact.

Onze ervaren specialiste werkt heel professioneel, gedetailleerd en vrijwel pijnloos, het wordt veilig en hygiënisch uitgevoerd.
Hoe verloopt een behandeling?

Samen met de visagiste wordt de pigmentkleur bepaald. Indien nodig zal de te behandelen plaats voor- getekend worden. Na de 2 eerste prikjes wordt de verdoving aangebracht. U dient er wel rekening mee te houden dat de kleur onmiddellijk na de aanbreng veel donkerder zal zijn dan het uiteindelijk resultaat, dit is omdat het kleurpigment zich nog moet ontwikkelen door het natuurlijke huidvernieuwingsproces.

Na de behandeling :

U kunt kleine korstjes krijgen, deze mag u absoluut niet afkrabben, daar er anders een bacteriële infectie kan ontstaan en u het kleurpigment wegkrabt, waardoor er een onregelmatige pigmentatie ontstaat. Na 3 à 4 weken komt u terug voor nazicht.

 

Welke invloed hebben medicijnen?

Door bloedverdunners te nemen zal het pigment minder goed door de huid worden vastgehouden, wij adviseren u daarom 24 uur voor de behandeling tot 4 uur na de behandeling geen bloedverdunners te nemen. Ook alcohol werkt bloedverdunnend. Neemt u bv. medicatie voor acne of eczeem : dan raden wij u aan eerst uw kuur af te maken, daar deze de huid verdunnen.

 

Bij diabetes, is permanente make-up af te raden, omwille van een minder goede wondheling. Ook als u zwanger bent of borstvoeding geeft is het beter om te wachten. Als u zeer regelmatig een koortslip heeft raden wij u lippigmentatie af, indien u het maar 1 à 2 maal per jaar heeft, kan een permanente lipcontour meestal wel.

 

Foto's voor en na