prijslijst

WAXEN & EPILATIE

waxen en epilatie


Het ontharen gebeurt uitsluitend met bijenwas, hetgeen zelfs geschikt is voor de zeer gevoelige huid.
Alle lichaamsdelen kunnen gewaxt worden, uitgezonderd bij de man baard en teelballen. Hiervoor kunt u beter voor bv. definitieve ontharing kiezen. Het is mogelijk dat jij behoort tot degene die behalve door scheren ook van waxen ingegroeide haren krijgt Bij uitzondering wil het gebeuren dat mensen een soort van allergie opbouwen voor het harsen: in plaats van een minder geļrriteerde huid, wordt de huid na elke harsbeurt onrustiger. Deze mensen adviseren we een andersoortige behandeling, dmv laser of IPL is een mogelijke oplossing.
Ondanks we niet kunnen voorspellen of garanderen of iemand een reactie krijgt van de behandeling, hebben de meeste klanten niet meer dan wat roodheid na een behandeling


- Waarop letten voor & na de behandeling

- Eerste Hulp Bij Ingegroeide Haren


Advies

Bovenlip harsen met een stripje van de drogist of scheren van de benen is, als je wilt, goed zelf te doen. Maar probeer geen Brazilian Wax zelf uit te voeren.

Ten eerste kweek je een nekhernia, door voortdurend op inspectie uit te zijn naar haren die je nog moet oogsten.
Ten tweede blijft of de hars plakken in haren waar je het juist niet wilt of is het zo erg gesteld met je pijngrens, dat je genoodzaakt bent hars en haren weg te knippen.
Door zelf te harsen kunnen, door het niet goed tegen de richting afnemen van de hars, haren afbreken, met als resultaat haren die binnen de kortste keren weer te zien zijn of erger: ingegroeide haren.
Laat een Brazilian wax aan de professional over
Overtuigd? - Maak een afspraak 03/541.43.46
Ook voor mensen die het beu zijn zich steeds te moeten scheren, harsen of waxen, is het nu mogelijk om zich definitief te laten ontharen met een Laser / lichtbehandeling, het werkt echt!

klik hier voor meer info over definitieve ontharingOverzicht   |   definitieve ontharing    |   IPL/E-light   |   SHR   |   Waxen & epilatie   |   Sugaring