prijslijst

Afslanking / Health & Fit


Figuurcorrectie - afslanking - voedingsadvies


afslanken

 

De meesten onder ons dromen ervan om slank, fit en gezond door het leven te gaan.
Stop met dromen! Geloof in je lichaam, geef het opnieuw vorm en laat het stralen van geluk
Vijf, tien of twintig kilo afvallen is écht mogelijk.  Uiteraard hoeft u dit niet alleen te doen
Onze afslankconsulenten helpen u graag deze droom te verwezenlijken
Wilt u graag geheel of lokaal afvallen?
 wij bieden u een volledig afslankprogramma op maat

 

Wij  helpen u afslanken op een gezonde manier. Geen diëten met het jojo-effect en dit zonder hongergevoel of onmogelijke fitness-schema's, Cellulitis, overtollige kilo's, zeg ze vaarwel!

Gewicht verliezen is niet altijd moeilijk. Maar gewicht en centimeters verliezen op een gezonde én blijvende manier wél. Want na de meeste crashdiëten duurt het maar heel even voor die verloren kilo's er weer bij zijn. Dat is tijd- én geldverlies.


Elke dag lekker en toch verantwoord eten..het kan ! Ons voedingsconcept staat voor weinig suikers, plantaardige vetten en complexe koolhydraten en evenwichtige porties eiwitten, plantaardige vetten, vezels, vitaminen en mineralen. Het is een eenvoudig eiwit-proteïnedieet en/of een uitgebalanceerd voedingspatroon waarmee je de overtollige kilootje van je afschudt en uw gewicht mede op peil houdt en zorgt  dat u  uw spiermassa  behouden blijft.

Na een uitgebreid intake gesprek en  een Body-scan, stellen wij een persoonlijk voedingsplan op, afhankelijk van uw noden  in combinatie van  behandelingen  waarbij gebruik gemaakt wordt van de nieuwste apparatuur die uw probleemkilootjes direct aanpakken  en u extra motiveren


Onze afslankconsulent . begeleidt en coacht u om succesvol uw doel te bereiken

Overloopt u eens rustig  de desbetreffende pagina’s , wij wensen u nog veel lees plezier
Bent u overtuigd ? Maak vrijblijvend een afspraak bij onze afslankingscoach !

 

afslankenOverzicht        |        Pressotherapie        |         Lipolyse        |        Afslankkoffie        |        Lignavita        |        Lichaamsanalyse / BMI meting