prijslijst

LIFTING


Mesolift
Er zijn vier tot zes behandelingen nodig voor het mooiste resultaat, daarna volstaan onderhoudsbehandeling- en. De behandelingen worden gegeven met een tijdsspanne tussen 10 en 14 dagen.

Mesoglow
Onderhoudsbehandeling die u best 1 2 maal per jaar uitvoert, afhankelijk van de conditie van uw huid.


Voordelen van de mesogun
mesogun


. Het instellen van een exacte naalddiepte.
. Het regelen van een optimale hoeveelheid actieve stof per prikje.
. Het verhogen van de priksnelheid waardoor de behandeling als weinig pijnlijk wordt ervaren.


Wat kan u verwachten na de behandeling?
Na de behandeling is er een lichte roodheid van het behandelend gebied, de huid kan gloeien en wat strak aanvoelen, doch u kan uw werkzaamheden de volgende dag gewoon hervatten.
De meeste mensen zien al resultaat na 1 of 2 behandelingen.
Gezien er alleen lichaamseigen stoffen worden gebruikt is er nagenoeg geen risico op allergische reacties. Er kan wel eens een klein blauw plekje rond de plaats van de injectie ontstaan, dit is echter snel verdwenen.

Mesolift voor huidverzorging is een aanvulling op andere behandelingen zoals glykopeel en andere peelings en rimpelopvullers.
Het is een belangrijke behandeling om huidveroudering en huidverslapping tegen te gaan.

lifting


Anti-vet verwijdering van wangen of onderkin
Phosphatidycholine is een natuurlijk enzym en bevat lecithine, gewonnen uit de sojaboon.
Het heeft dezelfde werking als de enzymen uit de gal, het splitst het vet in kleine deeltjes waardoor het oplosbaar raakt. Het opgeloste vet wordt dan opgenomen in het bloed en op natuurlijke wijze uit het lichaam verwijderd.
Naast het oplossen van het onderhuidse vet heeft een lipolyse injectie ook een positief effect op de huid. Daarnaast heeft het een gunstige invloed op het in de huid aanwezige collageen waardoor de huid samen- trekt. Hierdoor kan de lipolyse injectie ook gebruikt worden voor locaties met een wat slappere huid zoals de onderkin en de kaaklijn.Overzicht        |        Microdermabrasie        |        Rimpelopvulling        |        Chemische peeling        |        Stamcellen technologie        |        Lifting