prijslijst

Stamcellen technologie :

stamcellen technologie

 

 

Sofri : Grape Cell Rah


Doorbraak in de anti-aging!
Celregeneratie van hoog niveau!

De huid zal als nooit tevoren stralen en daarenboven fris, soepel, stevig en optimaal beschermd aanvoelen.
 

Wereldnieuws Sofri Grape Cell RAH is het nieuwste, revolutionaire middel voor celregeneratie en huidbescherming.
Phyto-stamcellen hebben enerzijds een spierontspannende werking om de verdere vorming van rimpels te voorkomen, anderzijds worden de huideigen cellen geactiveerd.  Ze verlengen de levensduur van de huidcellen, hun groei wordt permanent bevorderd en zorgen voor een natuurlijk herstel van het DNA.

De nieuwe ingrediënten-stars in SOFRI GRAPE CELL RAH:

  • R esveratrol
  • A staxanthin
  • H yaluronzuur

In de schil van de rode wijndruif zit Resveratrol, een hoogwaardig Antioxidant om cellbeschadiging te voorkomen. Dit wordt ondersteund door de werking van Astaxanthin, een Carotinoid dat uit algen word gehaald, versterkt de weerstand van de huid, vermindert pigmentstoringen en heeft een lichtbeschermde werking. De synergie van laag- en hoog moleculair Hyaluronzuur biedt de huid een blijvend en voelbaar beter vochtgehalte, de huid wordt van binnenuit opgevuld en krijgt terug een jeugdig, frisse en verzorgde uitstraling.  

 

Grape-Fluid
Hoogwaardig verzorgingsemulsie met Phyto-stamcellen van de druif, Resveratrol, Astaxanthin, Hyaluronzuur en maïsextract voor een intensieve stimulering van het huideigen celherstel.  Verzekert een optimaal resultaat om het jeugdig schoonheidskapitaal te bewaren.


Grape-Cream
Innovatieve, rijke  verzorgingscrème van superieure kwaliteit met  Phyto-stamcellen van de druif, Resveratrol, Astaxanthin en Hyaluronzuur! + Jojoba-olie, avocado-olie en shea-boter verzorgen en stimuleren de huideigen celregeneratie.


Grape-Fruit gel
Frisse zachte fruitzuur-gel voor een fijne huid. De talgproductie wordt reguleert, fijne rimpels weg gewerkt en pigmentstoringen verbetert.


Grape-Booster
Deze innovatieve vochtinbrengende gel  versterkt de weerstand, geeft bescherming en stimuleert de celregeneratie.  De gel bevat exclusieve Phyto-stamcellen uit druiven, ingekapseld Co Enzym Q10 en vit.E, ginsengextract en een plantaardig verstevigingscomplex verbeteren de collageen synthese en de spankracht van de huid.  Een hydraterend aminozurencomplex en Panthenol verhogen het vochtregulerend vermogen.


Grape-fruitzuur peeling
Deze fruitzuur peeling verwijdert geleidelijk aan de dode hoornlaag en lost zachtjes de kitsubstantie op.
De daaronder gelegen huidcellen worden tot regeneratie en versnelde celdeling gestimuleerd, tegelijkertijd herstelt de hydratatie.
Het huidbeeld verfijnt, rimpels zijn minder diep en de huid krijgt een frisser karakter.
Fruitenzymen, salicylzuur, melkzuur en een fruitzuren complex van papaja, ananas en druiven in combinatie met Phyto-stamcellen uit druiven en resveratrol maken van deze peeling een ware Anti Age expert in de professionele cabinebehandeling!
Alfa en beta hydroxy-zuren zorgen voor een voelbare doorbloeding, maar de huid wordt niet overmatig geprikkeld noch geïrriteerd.
Allantoïne werkt kalmerend, heeft een gunstige invloed op de vochtbalans, stimuleert de aanmaak van nieuwe epidermiscellen waardoor de huid regenereert en tevens gladder en zachter wordt.


Overzicht        |        Microdermabrasie        |        Rimpelopvulling        |        Chemische peeling        |        Stamcellen technologie        |        Lifting