prijslijst

LIPOLYSE


LICHAAMSCONTOURING
Een lipolyse is de ideale behandeling voor kleine vetophopingen die niet verdwijnen door sporten of diëten. Het is ook uiterst efficiënt voor de bestrijding van cellulitis.
Een lipolyse heeft ook een positief effect op het collageen in de huid, waardoor de huid weer steviger en strakker wordt. De behandeling is vrijwel pijnloos en u kunt onmiddellijk naar huis.
Na een lipolyse kan het behandelende gebied wat gezwollen zijn en kunt u lichte spierpijn ervaren, deze verdwijnt na maximum één week. Twee weken na de lypolyse is er al een duidelijke vetweefsel- vermindering en twee maanden na de ingreep is het uiteindelijke resultaat zichtbaar.

Door het injecteren van een maximale hoeveelheid actieve bestanddelen verspreid over het te behandelen gebied worden vetcellen op een natuurlijke wijze afgebroken en afgevoerd.
Deze werkzame stoffen zorgen voor een verhoogde bloeddoorstroming en zijn daardoor zeer efficiënt in de aanpak van plaatselijke vetophopingen en cellulitis.

Deze actieve werkstoffen :
. lossen het vet op
. Zijn waterafdrijvend
. Geven voeding aan de huid
. Verwijderen verharde weefsel onder de huid
. Bevordert de lymfedrainage
. Bevordert de bloeddoorstroming

Welke zones komen in aanmerking?………
Behandeling………
Neveneffecten………
Foto's voor en na………
Anti-cellulitis behandeling zonder injecties………


Anti-cellulitis behandeling

Wat is cellulitis en hoe ontstaat het?
cellulitis
Cellulitis is niet zozeer een gezondheidsprobleem, maar voor de vrouw wel veeleer een esthetisch probleem.
Of cellulitis optreedt hangt van de genetische voorbestemming af - hoeveel vet er in de huidcellen wordt opgeslagen en hoeveel water er in het bindweefsel wordt vastgehouden. Cellulitis wordt verder ook door onze hormonen beïnvloed (oa. de pil).
Wanneer de huid niet voldoende stevigheid heeft, vormen er zich in haar vezelweefsel zakvormige holle ruimtes, daar ontwikkelen zich dan al snel water- en vetcellen. Aan de oppervlakte ontstaan dan kuiltjes - de zogenoemde sinaasappelhuid.
Deze toestand wordt nog verergerd door ophoping van toxines en door overgewicht. Toch hebben ook slanke vrouwen met het probleem van cellulitis af te rekenen.
Hoe strak het weefsel is en hoe snel er vet afgebouwd kan worden, hangt er van af, hoe goed het getroffen lichaamsdeel doorbloed wordt.
Het is goed voor een goede lymfestroom te zorgen zodat de toxines worden afgevoerd.

Een professionele cellulitis-behandeling doet de weinig fraaie sinaasappelhuid sneller verdwijnen.
Het efficiëntste tijdstip voor een succesvolle behandeling is afhankelijk van de menstruatiecyclus : u begint de kuur het best op de eerste dag nadat u geen bloedingen meer heeft.
Wie een langdurig en glad resultaat wenst, zou alleszins preventieve maatregelen moeten treffen om de strakke lichaamsvormen te behouden, daarom is een onderhoudsbeurt 1x per maand aan te raden.
De peilers voor een succesvolle behandeling zijn :
    . Een kuurbehandeling in ons instituut, het vet wordt aangepakt met een intensieve massage met het G5-apparaat, welke de vetkwabben verpulverd, verder wordt er gewerkt met een combinatie van BODY WRAP ROOD-BLAUW zodat de doorbloeding geactiveerd word en er tevens een ontgiftigende en ontstuwende werking ontstaat.
Duurtijd : 75 min.
    . Een uitgebalanceerde vitamine-rijke voeding
    . Voldoende vocht (1-2 liter water per dag)
    . Veel beweging in de open lucht en/of doelgerichte gymnastiekOverzicht        |        Pressotherapie        |         Lipolyse        |        Afslankkoffie        |        Lignavita        |        Lichaamsanalyse / BMI meting