prijslijst

LIPOLYSE


LICHAAMSCONTOURING
Een lipolyse is de ideale behandeling voor kleine vetophopingen die niet verdwijnen door sporten of diëten. Het is ook uiterst efficiënt voor de bestrijding van cellulitis.
Een lipolyse heeft ook een positief effect op het collageen in de huid, waardoor de huid weer steviger en strakker wordt. De behandeling is vrijwel pijnloos en u kunt onmiddellijk naar huis.
Na een lipolyse kan het behandelende gebied wat gezwollen zijn en kunt u lichte spierpijn ervaren, deze verdwijnt na maximum één week. Twee weken na de lypolyse is er al een duidelijke vetweefsel- vermindering en twee maanden na de ingreep is het uiteindelijke resultaat zichtbaar.

Door het injecteren van een maximale hoeveelheid actieve bestanddelen verspreid over het te behandelen gebied worden vetcellen op een natuurlijke wijze afgebroken en afgevoerd.
Deze werkzame stoffen zorgen voor een verhoogde bloeddoorstroming en zijn daardoor zeer efficiënt in de aanpak van plaatselijke vetophopingen en cellulitis.

Deze actieve werkstoffen :
. lossen het vet op
. Zijn waterafdrijvend
. Geven voeding aan de huid
. Verwijderen verharde weefsel onder de huid
. Bevordert de lymfedrainage
. Bevordert de bloeddoorstroming

Welke zones komen in aanmerking?………
Behandeling………
Neveneffecten………
Foto's voor en na………
Anti-cellulitis behandeling zonder injecties………


dubbele onderkin
rijbroek
heupen
rug & buik
rond de knieën
billen
love-handles
vetophoping tussen armen en schoudersOverzicht        |        Pressotherapie        |         Lipolyse        |        Afslankkoffie        |        Lignavita        |        Lichaamsanalyse / BMI meting